Kadın Giyim & Moda

Kadın Giyim & Moda

KADIN GİYİM MODASI

 

"Moda’nın kalbi Zincir Moda'da"

 

Kadın giyim deyince akla ilk olarak moda gelir. Kadınlar genelde yeni sezon, trend elbiseler, giysiler, kıyafetler tercih eder. Bayan giyimin en önemli unsurlarından bir tanesi de her kadının kendi tarzına göre oluşturduğu kombinlerdir. Her kadının dolabında oluşturduğu giyim koleksiyonları kendileri için çok değerlidir. Tekstil sektöründe artan ürün ve fiyat çeşitliliği ile birlikte kadın giyimin önemi daha da arttı. Böylece kadınlar kendi butiğini oluşturur oldu. Bununla birlikte rekabetin artması, kadın müşterilerin ucuz giyime ulaşmasını kolaylaştırdı. Bakıldığında bu butiklerde; etek, mont, yelek, kaban, pantolon, eşofman takım, tesettür giyim gibi birçok ürün yerini aldı. Bu ürünler geniş kalıp, dar kalıp, over size salaş giyim olarak beden tablolarına göre tercih ediliyor. İşte Zincir Moda, böyle geniş bir yelpazede kadın giyim ürünleriyle değerli müşterilerine hizmet veriyor.

 

 

Kadın Giyim Kampanyaları

"Kadın giyimde en güzel kampanyalar Zincir Moda’da"

Zincir Moda, genç kadından yetişkine, orta yaş kadından 60 yaş ve üzeri kadın giyimine kadar oluşturduğu ürün çeşitliliğini, en güzel indirimlerle ve kampanyalarla satışa çıkarıyor. Kadın giyim markalarının arasında 19 ilde 26 mağaza ile adından söz ettiren Zincir Moda, 2021 ve 2022 kıyafet modasında da başarısını gösteriyor. Satış hacmini her geçen gün arttırarak ülke ekonomisine katkı sunan Zincir Moda, mağazalarının yanı sıra internet satışı ve e-ticaret olarak da kadın giyim siteleri arasında tercih ediliyor.

  • Sepette Ekstra İndirim Kampanyaları
  • Kargo Kampanyaları
  • Sonbahar İndirim Kampanyaları
  • Her Alışverişte ParaPuan Kampanyaları
  • Özel Günler İçin Kampanyalar
  • Ürüne Özel Kampanyalar
  • Yeni Sezon Ürün Kampanyaları
  • Tüm Ürünlerde Yüzdesel Olarak İndirim Kampanyaları
  • Favori Ürünlere Özel İndirim Kampanyaları

 

 

Kadın Giyim Önerileri

"Özel günlerde en şık olmak ister misin?"

 

Yaklaşan özel günler öncesi tatlı bir telaş alır insanın içini. Hem kendimiz için hem de sevdiklerimiz için hazırlıklar yaparız. Giyilecek en şık ve en tarz kıyafetlerimizin yanı sıra, alacağımız hediyelerle de sevdiklerimizi mutlu ederiz. Her özel güne uygun düzenlenen kampanyalar da kadınları mutlu eder. Doğum günleri, Bayram günleri, sevgililer günü, anneler günü ve yılbaşı gibi çekilecek fotoğraf ve selfielerle her anı unutulmayacak ve ölümsüzleştirilecek günlerde kıyafet seçimi yapmak oldukça önemli. Bayramlık elbiseler, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde giyilecek en güzel kombinler, doğum günü hediyeleri ve anneler için en güzel kıyafetler birbirinden farklı renklerle tercih ediliyor. Zincir Moda da tıpkı sizler gibi tüm özel günlerinizde sizlerin yanında oluyor. Günler öncesinden stok ve kampanya planlamaları yaparak en tarz kombinleri, en şık kıyafetleri en hızlı şekilde sizlere ulaştırıyor.

 

Sezon Sonu İndirimleri

"Sezon sonunda da Zincir Moda’ya"

Özel günlerin ardından kadınlar tarafından en sık takip edilen ise mevsim geçişlerinde düzenlenen sezon sonu indirim kampanyaları oluyor. Sonbahar da en çok trençkot, şişme yelek, mevsimlik montlar, hırka gibi kalın giysiler tercih edilirken, kış mevsiminde ise, kaban, yağmurluk, kazak, içlik gibi ürünler tercih ediliyor. İlkbahar ve yaz mevsimi ile birlikte ise crop body, t-shirt, şortlar, ince pijama takımları daha çok alınıyor. Kumaşına göre de Jean grupları, gömlekler, trikolar, sweatshirtler, etekler, ceketler, tunikler dört mevsim giyiliyor. Tesettür Giyim’de ise takımlar, elbiseler en güzel seçeneklerle Zincir Moda’da sizleri bekliyor…

Etiketler: kadın giyim,moda,stil,kadın giyim stil,sezon sonu indirimleri,kadın giyim kampanyaları,kadın giyim önerileri,kadın giyim tarzları
Kasım 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR